Het juiste glaswerk. Een ‘must’ voor het oog.

Het wordt steeds duidelijker welke invloed de UV-straling van de zon voor onze ogen heeft. Wist je bijvoorbeeld dat de UV-stralen je netvlies met een snelheid van 186.000 mijl per seconde bestoken? De schade daarvan  bouwt zich pas na verloop van tijd op. Omdat je UV-stralen niet voelt is er geen natuurlijk waarschuwingssysteem. Hoewel wolken het niveau van UV verminderen, blokkeren ze die niet volledig. Dat betekent dat je ogen zelfs op bewolkte dagen worden blootgesteld aan UV-straling. De eventuele schadelijke gevolgen openbaren zich vaak op latere leeftijd, zoals het vertroebelen van de ooglens. En ook het netvlies kan door intensieve straling schade oplopen. Kies daarom voor een zonnebril met goede UV bescherming.
De Oakley Plutonite ® lens stopt elke golflengte van ultraviolette straling van de zon en filteren 100% van alle UV, dus niet alleen de lagere energievorm UVA genaamd.

Oakley-1

Oakley is primair ontwikkelt om sporters tijdens extreme omstandigheden optimaal zicht te geven tijdens hun prestaties. Denk aan winter- en watersport, waar reflecties een hinderlijke rol kunnen  spelen. De meeste polariseerde zonneglazen bestaan uit meerdere lagen, waartussen zich lijmlagen bevinden. Het is logisch dat deze tussenlagen geen gunstige invloed hebben op het zicht. Daarom ontwikkelde Oakley een polariserend glas uit een stuk, zodat je een optimaal zicht hebt in alle situaties. Bezuinig dus niet op je zonnebril, want het juiste glaswerk is een must voor het oog.

Hieronder slechts een greep uit de uitgebreide collectie van Oakley, bekijk alle modellen op de Oakley-site: Oakley Men en Oakley Women

Alles over de Oakley-technologie: nl.oakley.com
Oakley3 Oakley2  Oakley4 Oakley5 Oakley6 Oakley9 Oakley8 Oakley7 Oakley10 Oakley11 Oakley12

Bekijk alle modellen op de Oakley-site: Oakley Men en Oakley Women

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?