Avontuurlijk fietsen door de Provence van Sisteron naar Nice

Foto: Gorges du Verdon, Pxhere

Fietsen door de glooiende Provence met zicht op de flanken van de Franse Alpes Maritimes is door het stijgen en dalen niet voor iedereen weggelegd. Maar anno nu kun je met een elektrische mountainbike toch wat makkelijker ja zeggen tegen een avontuurlijke fietsroute in de bergen. Zo kun je b.v. van Sisteron naar Nice langs de Zuidelijke Alpen. Onderweg door de Provence kom je langs het Lac Sainte-Croix en de indrukwekkende Gorges du Verdon het meer van Castillon en Haut Estéron, de Gorges du Loup en de prachtige kustweg van Nice.

Onnodig om te zeggen dat je onderweg genoeg leuke dorpjes tegenkomt om neer te strijken op het terras. Romantisch je detailkaart van Michelin open te vouwen en te kijken welke col je nu toch alweer hebt genomen. Ga voor meer informatie over fietsen in de Provence en Alpes Maritimes naar: fietsenindealpen.com

Ben je geïnteresseerd in wat pittiger fietsarrangementen, zoals deze in de Provence, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

Afhankelijk van de regio kun je de bloeiende lavendelvelden zien tussen half juni en eind juli, foto: Hans, Pixabay

Gorges du Loup, foto: Julian Nyca, Wikimedia

Uitzicht over de Alpes Maritimes bij Nice, foto: MHikeBike, Flickr

Ben je geïnteresseerd in wat pittiger fietsarrangementen, zoals deze in de Provence, dan houden we je graag op de hoogte via onderstaand formulier.

VRIJBLIJVEND INTERESSE FORMULIER

Fietsarrangementen Franse Alpen

bekijk ook

Fietsvakantie langs de Roze Granietkust van Bretagne+

Fietsvakantie Frankrijk

  • Individuele reis
  • 6 nachten
  • 1 april - 31 oktober
  • Logies/Ontbijt
  • Eigen vervoer
vanaf €799,-
or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?