Welk wijnfeest zou je willen meemaken bij onze Oosterburen?

Als je in september in het land van de Rijn en de Moezel komt beginnen de hellingen al te kleuren en maak je er de mooiste wandelingen. En het mooie is, dat de bedrijvigheid en gezelligheid in de regio toeneemt. Es geht schon los! De straten zijn versierd, de flessen staan op tafel en de muziek speelt. De wijndorpen langs de Rijn en de Moezel staan volledig in het teken van de druivenoogst en het daaruit voortkomende druivensap. Onze Oosterburen zitten in september midden in de wijnfeesten dus als je er in die tijd een keer tussenuit wilt kijk dan welk gebied of feest je het meeste aanspreekt.

De regio Rijnland-Palts geeft een overzicht van alle wijnfeesten. Sommige zijn al begonnen maar er zijn er nog genoeg om mee te maken de komende maand. Elk dorp viert het wijnfeest volgens eigen tradities. Van optochten tot het kiezen van een wijnprinses, van wijnworkshops tot wijnwandelingen. Een ding hebben ze bijna allemaal gemeen: lange rijen tafels en feest tot in de late uurtjes…

Kijk voor het overzicht van de wijnfeesten in de regio Rijnland-Palts op de website en kies waar je het wijnfeest met onze oosterburen viert.

csm_Bad-Duerkheim-Pfalz-Weinfest-Wurstma_41d709ed65

wijngaarden-Moezel

Kijk voor het overzicht van de wijnfeesten in de regio Rijnland-Palts 

or

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?